Merken

Fashion in Geldermalsen

Tramontana

 

Tramontana staat als internationaal vrouwenmodemerk al jarenlang aan de basis van de garderobe van elke veelzijdige vrouw. Sterke basics, gecombineerd met echte eyecatchers. Soepele stoffen in combinatie met stoer denim. Kleding met de juiste pasvorm en met specifiek doel de vrouw nog mooier te maken.

Bron: www.tramontana.eu

 

Rosemunde

 

Een erg mooi merk vanuit Copenhagen. De kleding is van zijde gemaakt, en heeft dus een perfecte pasvorm en een super draagcomfort. De collectie van Rosemunde, Copenhagen in de Baronet bestaat uit de vestjes van kant met bijpassende topjes en sjaals.

 

Yaya

 

YAYA houdt van de spontane en bijzondere momenten van het alledaagse leven. De ingetogen maar karakterisiteke mix van natuurlijke kleuren, iets speciaals dat in elk stuk is verwerkt en de perfecte pasvorm geeft de vrouw de vrijheid om te kunnen genieten en zichzelf te kunnen zijn. Sterk en onafhankelijk, maar ook een tikkie uitdagend. Hierbij is eenvoud het uitgangspunt, maar altijd gecombineerd met plezier en een vrouwelijke twist.

bron: www.yaya.nl

 

Poools

 

Het doel van het modieuze merk POOOLS is laten zien wie je bent. De Collectie is vrouwelijk, maar toch ook stoer. De kleding wordt gemaakt van verschillende materialen zoals gebreid, tricot of voile.

www.poools.nl

 

Isla Ibiza Bonita

 

Isla Ibiza & Amor Lola zijn mooie en klassieke merken geïnspireerd door eentSpaans eiland. De collectie bestaat uit veel jurkjes, met bijpassende legging en vesten. zowel Isla Ibiza als Amor Lola zijn merken voor de echte vrouw.

Copyright ┬ę All Rights Reserved